Oferta formativa 2018-19

Portfolis cursos 2018 - 2019

Benvolgut/da company/a, 

Com a Directora Mèdica de Kalispera medical writing, una empresa de professionals sanitaris dedicada a la formació continuada basada en competències per a metges i altres professionals sanitaris, i a la creació de continguts científics i divulgatius en salut, em plau presentar-te la nostra oferta formativa perquè la tinguis en consideració. Totes les nostres formacions estan acreditades per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries del Ministeri de Sanitat.

En particular, voldria destacar una de les nostres incorporacions més recents al catàleg: el curs ‘Claus del nou Reglament General de Protecció de Dades europeu per a professionals sanitaris’. Des de Kalispera tenim clar que protegir les dades és protegir també la salut dels pacients i assegurar els seus drets; la recent entrada en vigor del reglament RGPD és una oportunitat per treballar-ho.

A més, et convido a descarregar les fitxes de les nostres sèries formatives més populars sobre competències transversals: Medicina Basada en l’EvidènciaPublicacions CientífiquesComunicació Científica: presentacions i pòsters, i Clinical English in Context.

Cordialment,

Dra. Mireia Cid
Directora Médica
mireia.cid@kalispera.net

CONSULTA LES SÈRIES I CURSOS

Medicina Basada en l'Evidència

Formació per a dotar al metge d’eines per a la seva pràctica habitual que li permetin ser eficients en la presa de decisions clíniques.                           

Publicacions Científiques

Les competències en redacció científica, una comunicació escrita particular, precisen coneixements, habilitats i actituds formals que s’adquireixen.

Clinical English in context

Cursos que ajuden al metge amb un anglès intermedi o superior a assolir competències comunicatives en la relació assistencial amb el pacient angloparlant.

Comunicació Científica

Formació per a dotar l’alumne d’eines que el capacitin per al disseny i exposició d’un pòster científic, o d’una presentació oral en una reunió o congrés.